Sander, Ria en Jos

De verkiezing van de Coaching Professional van het Jaar wordt georganiseerd door Sander Vrugt van Keulen / CT2, Ria Kerstens  / Tekst & Uitleg en Jos Hazebroek / Certiforce Certificatie instelling.

De directe aanleiding voor deze verkiezing was een gesprek dat wij met elkaar hadden over coaching en de kwaliteit daarvan.  Wat is nou een goede coach? En hoe kun je een goede coach onderscheiden van de rest? Hoe kun je (potentiële) klanten bewust maken van het kwaliteitsverschil dat er is?

Of zoals wij het als organisatie van deze verkiezing hebben omschreven in artikel 10 (Doel) van het Protocol Coaching Professional van het Jaar: “Het doel van de organisatie van de verkiezing is het op een laagdrempelige en kosteneutrale manier vergroten van het kwaliteitsbewustzijn van de (potentiële) klanten van coaching. Daarbij denken wij dat het naast certificering zeer zinvol is om gecoachten en vakgenoten naar hun ervaringen te vragen en  de Coaching Professional van het jaar juist door vakgenoten te laten kiezen.

Sander Vrugt van Keulen

“Samenwerken is wat ik inspirerend en belangrijk vind; gedreven werken aan verbetering en vooruitgang. Zo ook bij het organiseren van een verkiezing als deze. En daarbij overtuigd zijn van de uitspraak: ‘verbeter de wereld en begin bij jezelf’. Samen op zoek gaan naar de verbinding tussen mens en zaak, gevoel en ratio, samen en alleen. Als professional ga ik voor de gezamenlijke en individuele meerwaarde.”

Als trainer, coach en ondernemer is coach Sander altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering van alle facetten in zijn vakgebied. Hij initieert en ondersteunt vele projecten op het gebied van participatie in de breedste zin van het woord. Een van de projecten die hij daarbij opgestart heeft is Coaching Professional / Steunpilaar van het Jaar; een antwoord op het vergroten van kwaliteitsbewustzijn bij coaching.

Ria Kerstens

Communicatieprofessional met een jarenlange ervaring op het gebied van journalistieke producties, copywriting, PR, webredactie, conceptontwikkeling en organisatie. Werk(te) o.a. voor Rabobank Nederland, V&D Hoofdkantoor, Planet Internet, 2018Brabant, Brabants Kapitaal. Schrijft/schreef o.a. artikelen en columns voor Metro, Triv, Linda Magazine, Santé, Planet Internet, Plus Woman, Frits Magazine.

Is daarnaast sinds vijf jaar (parttime) coach/(trauma)therapeut, werkend met technieken als NEI, EMDR en balansherstel.
”Beseffen is realiseren. Bewust worden en uitvoeren. Stappen zetten!”

Jos Hazebroek

“In de kwaliteitsbeheersing van een organisatie zijn het, naast processen en methodieken, uiteindelijk de mensen die bepalen of het gewenste kwaliteitsniveau daadwerkelijk gehaald wordt. Daarom is persoonscertificatie bij uitstek het instrument om te waarborgen dat het handelen van de beroepsbeoefenaar op het juiste kennisniveau en met de juiste vaardigheden conform de actuele eisen kan worden uitgevoerd.”

Jos Hazebroek is directeur/mede-eigenaar van Certiforce C.i. Deze organisatie verstrekt persoonscertificaten conform de norm ISO-IEC 17024 voor bekwaamheidsgebieden gerelateerd aan het competentiegerichte beroepsonderwijs zoals het certificaat Leercoach. Certiforce C.i. toetst de kennis en vaardigheden van de personen, verstrekt het certificaat met beperkte geldigheidsduur en houdt toezicht op het naleven van de certificatievoorwaarden.

 

Zoeken en vinden!

picture

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws in je mailbox:

Wat wordt er over ons gezegd op twitter?

For this Twitter Tracker search widget to work you need to authorise with Twitter in "Dashboard" -> "Settings" -> "Twitter Tracker Auth".