Wil ik een coach voordragen?

Het woud van coaches groeit gestaag. Mensen die een coach zoeken zien soms door de bomen het bos niet meer. Hoe vind je in hemelsnaam een goede? De organisatie van Coaching Professional van het Jaar  wil een poging doen om wat meer transparantie te creëren in de coachwereld.

Een professionele coach kan worden voorgedragen door klanten en collega-coaches. Dat kan met dit formulier. Na ontvangst van het formulier vragen wij de voorgedragen coach of hij zij akkoord is met de voordracht.

Alle voorgedragen coaches die meedoen aan de verkiezing, worden vermeld op de lijst ‘Status voordracht Coaching Professional van het Jaar’ inclusief het aantal voordrachten.

Na de voordracht ontvangt de coach een link van Certiforce Certificatie-instelling om zijn/haar portfolio te uploaden en wordt hem/haar gevraagd nog twee andere personen (minimaal twee klanten) te vragen om hem of haar voor te dragen.

Bij drie voordrachten wordt de voordracht omgezet in de nominatie voor Coaching Professional van het Jaar.

Het voordragen van een coach kan tot uiterlijk 13 februari 2012. Vanaf dat moment brengt de vakjury, bestaande uit een groot aantal Nederlandse coaches, zijn stemmen uit. Stemmen kan tot 12 maart. De winnaars van de vier regio’s worden op 24 maart 2012 bekend gemaakt.

 

 

 

Zoeken en vinden!

picture

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws in je mailbox:

Wat wordt er over ons gezegd op twitter?

For this Twitter Tracker search widget to work you need to authorise with Twitter in "Dashboard" -> "Settings" -> "Twitter Tracker Auth".