Meer weten? Vragen? 

Hieronder de antwoorden van veel voorkomende vragen:

FAQ – Frequently Asked Questions 

(Klik op de dichtgedrukte tekst en het antwoord word zichtbaar)
Hoe kan ik iemand voordragen voor nominatie?
Er zijn twee verkiezingen: 'Coaching Professional van het Jaar' en 'Steunpilaar van het Jaar'

Voor het nomineren van een van beide verkiezingen, klik op de bovenstaande links en u komt op de juiste pagina om mensen te nomineren. Ga naar het formulier op de betreffende pagina en vul dit in.
Waarom moet ik als vakjurylid mijn KvK-inschrijving of een verklaring van mijn werkgever uploaden?
Wij willen graag dat de verkiezing van de Coaching Professional van het Jaar echt iets betekent en dat kan niet als er niet-professionele coaches in de vakjury zitten die met hun stem deze verkiezing beïnvloeden. Zij kunnen beter meestemmen met de verkiezing van de Steunpilaar van het Jaar..
Waarom pas een nominatie na een voordracht door minstens één collega coach en minstens twee cliënten?
Deze eis is bedoeld om een eerste schifting aan te brengen in het aantal kandidaten. Na de nominatie volgt er nog een screening door Certiforce Certificatie-instelling om er zoveel mogelijk zeker van te zijn dat we goede kandidaten hebben voor deze titel.
Wat houdt de screening door Certiforce Certificatie-instelling in?
De genomineerden dienen een portfolio samen te stellen met bewijsstukken waaruit blijkt dat ze een professionele coach zijn. Vervolgens wordt de genomineerde coach aan de hand van dat portfolio een zogenaamd Criterium Gericht Interview afgenomen om eventuele onduidelijkheden in het portfolio helder te krijgen en om vast te kunnen stellen dat het ingeleverde materiaal authentiek en actueel is.

 

Heb je toch een vraag die hier niet bij staat? Gebruik dan onderstaand contactformulier:

Contactformulier

Heb je vragen of opmerkingen en staat het antwoord niet op de pagina FAQ? Vertel ons je vraag en wij nemen contact met je op.

Zoeken en vinden!

picture

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws in je mailbox:

Wat wordt er over ons gezegd op twitter?

For this Twitter Tracker search widget to work you need to authorise with Twitter in "Dashboard" -> "Settings" -> "Twitter Tracker Auth".