Wat krijgen de winnaars?

Alle coaches krijgen de kans om zichzelf goed te positioneren met hun portfolio en bewijsstukken. Bovendien worden door het CGI (Criterium Gericht Interview)  de kwaliteiten van de coach én de authenticiteit van de aangeleverde bewijzen door Certiforce Certificatie instelling vastgesteld. Dat is mooi, maar bij een verkiezing horen natuurlijk ook prijzen…
We zijn nog in gesprek met diverse sponsoren over (nog meer) prijzen; maar hebben inmiddels de volgende prijzen in petto voor de winnaars van de vier regio’s!

* De winnaars mogen hun titel “Winnaar verkiezing Coaching Professional van het Jaar 2012 Regio Noord/Oost/Zuid/West” , voeren op hun eigen website.

* Alle winnaars krijgen op de feestelijke bekendmaking op 3 maart 2012  een oorkonde die zij, naar keuze, kunnen ophangen in hun spreekruimte / kantoor.

* Publiciteit: Natuurlijk zorgen wij als organisatie voor veel publiciteit; daarmee zullen de winnaars extra onder de aandacht gaan komen van de media. Voor veel coaches in Nederland die als zelfstandige of in klein loonverband werken, is dat zeer welkom.

Naarmate de onderhandelingen met de diverse sponsoren vorderen zal het prijzenpakket toenemen!

Zoeken en vinden!

picture

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws in je mailbox:

Wat wordt er over ons gezegd op twitter?

For this Twitter Tracker search widget to work you need to authorise with Twitter in "Dashboard" -> "Settings" -> "Twitter Tracker Auth".