Draag je coach voor!

Ben jij zeer tevreden over je coach en wil je dat anderen graag laten weten? Draag je coach voor!

Het doel van de organisatie van de verkiezing is het op een laagdrempelige en kostenneutrale manier vergroten van het kwaliteitsbewustzijn van de (potentiële) klanten van coaching. Daarbij is het naast certificering zeer zinvol om gecoachten en vakgenoten naar hun ervaringen te vragen en de Coaching Professional van het jaar juist door vakgenoten te laten kiezen.

De verkiezing van de CoachingProfessional van het Jaar is bedoeld om de professionele coaches  een podium te geven. De verkiezing van de Steunpilaar van het Jaar om het belang van professionals te relativeren. Want oprechte belangstelling van iemand uit de eigen omgeving voldoet in sommige gevallen prima.

Definitie van Coaching
Er zijn veel verschillende typen coaches, maar zij verhouden zich allemaal op eenzelfde manier tot de klant: ze staan naast de klant. Daarmee is de volgende omschrijving van toepassing op elke coach:

“Coachen is een vorm van (professionele) begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.”

Zoeken en vinden!

picture

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws in je mailbox:

Wat wordt er over ons gezegd op twitter?

For this Twitter Tracker search widget to work you need to authorise with Twitter in "Dashboard" -> "Settings" -> "Twitter Tracker Auth".